ABOUT

about oldalon

 

HELLO!

A nevem Rebeka, és örömmel köszöntelek az internet eme apró szegletében!

A blogomat vizuális kincseket vadászva, még 2009-ben indítottam el, mert szerettem volna másokkal is megosztani azt a sok kedves szépséget, ami épp foglalkoztatott, hatással volt rám. Bár az eltelt évek óta ez a kis oldal velem együtt változott, kívül-belül újult meg, a cél még most is a régi – szeretném, ha itt kalandozva örömöt, inspirációt és értékeket, kikapcsolódást találnál!

A MOME divat- és texiltervező mesterszakán diplomáztam 2015 nyarán, azóta pedig többféle tevékenységet is folytatok – egyszerre működöm bloggerként, illusztrátorként, fotósként és mind e mellett egy PR ügynökségnél is igyekszem magam hasznossá tenni.

A munkáimmal több helyen is találkozhattál már – készítettem illusztrációkat a Glamour magazinnak, láthattad a rajzaimat a Dm karácsonyi kampányában, vagy a fotóimat nap mint nap a Dove, a Natura Bissé vagy a Dm instagram oldalán. A ruhatervezést sem hanyagolom el, barátnőimmel különleges díszítésű, személyre szabott menyasszonyi és alkalmi ruhákat álmodunk meg Hey Darling márkanév alatt! Ha kíváncsi vagy a munkáimra, akkor ide kattintva megnézheted a portfóliómat.

Ha épp nem dolgozom, szívesen feledkezem bele régi filmekbe, izgalmas könyvekbe…vagy a vőlegényem mosolygó szemeibe.

Remélem tetszeni fog a világomban való barangolás, ha kérdésed van, azt felteheted a rebeka.larinne@gmail.com címen!