FASHION OUTFIT

SUCH A SIMPLE THING

2018-04-15
divatblog6

Az az igazság, hogy én még mindig akkor érzem magam a legjobban a bőrömben, amikor vintage, vagy vintage hatású ruhákat viselek. Ha bepillantanátok a gardróbomba, összevissza-stílusú darabokat találnátok, amelyeket általában hirtelen felindulásból vásároltam meg gyenge pillanataimban, amikor magával ragadott egy-egy trendhullám. Aztán persze mindig rájövök, hogy a legnagyobb kedvenceim, amelyekben igazán önazonosnak érzem magam, azok a nosztalgikus hatású ruhák, amelyek egy-egy korszakot vagy klasszikus filmet juttatnak eszembe. Bár ez az összeállítás szinte full-brand-new Zara, valahogy mégis érzem rajta ezt a retró vibe-ot, főképp a kedvenc kis vintage retikülömmel párosítva. Nektek is vannak olyan darabjaitok, amelyekben igazán önmagatok tudtok lenni?

Egyébként a képeket Grazban, a kedvenc régiségboltom előtt szerettük volna készíteni, ahol a legszebb porcelánokat és a leggiccsesebb festményeket árulják, de az üzlet tulajdonosa sajnos a kapuban ácsorogva, árgus szemekkel figyelte minden mozdulatunkat – nem túl sok jóindulattal – szóval tudjátok, that’s life, meg amúgy is, egy kis backstage info, a körülmények nem mindig ideálisak az outfit fotók készítéséhez :)

Felső és nadrág – Zara | retikül – vintage | nyaklánc, fülbevaló – Mango /Fashiondays.hu | cipő – Stradivarius | óra – Cluse | Arany szemfesték: Bourjois Metal Edition | Rúzs – Rimmel Fire Starter Lip Kit

divatblogger
divatblog5
divatblog10
divatblog4a
divatblog8
divatblog7

RAY LAMONTAGNE – SUCH A SIMPLE THING

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply