FASHION OUTFIT

A TÖKÉLETES FÜRDŐRUHA

2017-07-01
hungarian fashion blogger

Ti beszereztétek már az ultimate strand-szettet idény nyárra? Számomra ez mindig egy tortúra – tavaly végigjártam az összes üzletet, felpróbáltam minden olyan darabot, ami csak egy kicsit is szóba jöhetett, majd augusztus legvégén végre megtaláltam a tökéletes fürdőruhát. Tökéletes, értsd: pár öltéssel sikerült magamra igazítanom, így már sehol sem lötyög, lóg vagy nyúlik rajtam. Biztos voltam benne, hogy ezen a nyáron is hasonlóképpen alakul majd a beszerzőkörút, de szerencsére még idejében megmentettek!

Miért is ilyen nehéz megfelelő fürdőruhát találnom? Két roppant egyszerű oka van – az egyik, hogy a furcsa pici méretem miatt valahogy rám nem gyártanak ilyesmit. A másik pedig, hogy bár úszni és a strandon heverészni meglehetősen szeretek, magamat mutogatni már kevésbé, így mindig igyekszem olyan dresszt találni, amely azért eltakar, amennyire csak lehet. Nyilván senkinek sem mondok újat azzal, hogy kis hazánkban leginkább az apró bikinik hódítanak – azonban idén végre elég széles a választék a fürdőruhákból is! Yess! Szóval ha valamikor érdemes szétnézni, ha szép fürdőruhára áhítozik az ember lánya, akkor ez az a pillanat. Ki tudja jövőre milyen trendet fog felénk fújni a divat szeszélyes szele!

A szuper magyar fürdőruhamárkáról már írtam korábban – a Pelso még tavasszal meghívott a sajtóeseményére, ahol megtekinthettük a legújabb kollekcióját, aztán pedig annyira kedvesek voltak, hogy meg is ajándékoztak azzal a darabbal, amelyik a leginkább tetszett (köszönöm!). Már a bemutatón is szemeztem ezzel a narancsos fürdőrucival, odavoltam ezért az ultra-retrós hangulatért. Aztán felvettem, és egy kisebbfajta csoda is történt, még a mérete is tökéletesen passzolt rám – és fantasztikusan érzem benne magam, köszönhetően a derékon található kis fehér csík jótékony, alakformáló hatásának és a szuper-nosztalgikus nyakbakötős megoldásnak.

Szóval valami ilyesmit várok egy fürdőruhától – klasszikus vonalakat, retrós mintát, vidám színeket és kedves részleteket! A bejegyzés alján összegyűjtöttem még pár kedvencemet többféle stílusban, hátha Ti is épp fürdőruha vadászaton vagytok! :)

A képeken: COS fülbevaló, Pelso fürdőruha

divatblogger fürdőruha
hungarian fashion
magyar fürdőruha
swimsuits

LONELY BENSON – TOP TIER LOVE

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Habos Kakaó Blog 2017-07-01 at 20:55

    Csodaszépek a Pelsók, amióta nálad láttam a posztot, teljesen beléjük szerettem. :) Egy ideig próbálkoztam a bikinivel, de mivel nem érzem benne magam komfortosan, maradtam az egybeszabottnál, és az H&M-nél talált tengerész stílusú, horgonymintás darabot úgy érzem, nekem találták ki. :) Nem idén vettem, de ez nem látszik rajta. :)

  • Reply Lovemeorleaveme 2017-07-04 at 16:41

    Imádnám a Pelso fürdőruhákat, de sajnos a mellekkel továbbra sem tudnak mit kezdeni. Végig próbáltam a tavaly is és idén is a kollekciót. Örvendetes, hogy idén már vannak extra méretek. L és XL mérteket, körméretben jó volt, de az összes többi helyen nagy volt, vagy pedig teljesen eltorzította a mellem formáját. 20 000 + forintért meg már nem szabászkodok. Az egyik fast fashion boltból rendeltem egy brutál merész dresszt és szuperül áll. Szerintem ember fia nem gondolná, hogy ez a fazon még az én méretemmel is működik. Egy Pelsora továbbra is vágyom, igaz nekem a chromium kollekció egy kicsit jobban tetszett, mint az idei.

  • Leave a Reply