OUTFIT

LULLABY LOVE

2017-04-30
magyar-divatblogger-outfit (5 of 16)

Ez a házfal az egyik legnagyobb kedvencem Budapesten. A Kamermayer Károly tér mellett bújik meg csendesen a borostyánok ölelésében, és engem mindig olyan otthonos érzéssel tölt el, amikor meglátom – eszembe juttatja miért szeretek annyira Pesten élni. Gimiben nagy vágyam volt, hogy a környékére költözhessek, a legjobb barátnőmmel sokszor ábrándoztunk erre sétálva, hogy milyen jó lesz majd a lány albink a közelben, ahonnan majd szombat reggelente leugorhatunk a Gerlóczy teraszára egy kávéra. Sajnos ez az álom sosem vált valóra – de sok másik nagyon is, a legcsodálatosabb és legkalandosabb módon – azonban amikor csak tehetem, azóta is szeretek erre sétálni, és ábrándozni. Nektek melyik a kedvenc részetek Budapesten?

Ez az összeállítás egy kicsit japános hatást kelt – az alapja a virágokkal hintett,  hosszú, átlátszó (szuper-lebbenős) ing, amely a legszebb bordó színben játszik. Valószínűleg szakadt farmerrel is jól mutatna (biztosan fogom is hordani vele álmos hétköznapokon), de ezzel a fekete culotte nadrággal szerintem sokkal izgalmasabban fest. A fekete platformos szandálom már évek óta jó barátom (bár őszintén, egyenetlen talajon nem kis kihívás rajta egyensúlyozni), a statement fülbevalómmal japános hangulatot hoznak az egész mixbe.

A bejegyzés alján találtok egy csodálatos dalt, hallgassátok meg, hogy még szebb legyen a napotok! :)

magyar-divatblogger-outfit (12 of 16)
magyar-divatblogger-outfit (11 of 16)
magyar-divatblogger-outfit (8 of 16)
magyar-divatblogger-outfit (1 of 16)

Outfit details | virágos ing – Bershka | szandál – Zara (szuper-régi!) | táska – vintage | culotte nadrág – Pull&Bear | fülbevaló – Mango

ROO PANES – LULLABY LOVE

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Habos Kakaó Blog 2017-04-30 at 17:37

  A borostyán olyan mesebeli hangulatot ad ezeknek a képeknek: akár Csipkerózsika-illusztráció is lehetne. (A kedvenc verzióm a 3D-s illúziót keltő, hajtogatós, lehet, hogy neked is megvan. :) )
  Hogy az a kistáska milyen gyönyörű! <3

 • Reply Tóth Bogi 2017-05-01 at 07:36

  Csodálatos ez az outfit, engem teljesen elvarázsolt! :O Én is hatalmas rajongója vagyok Budapestnek, de erre a gyönyörű házfalra még nem bukkantam rá. Legközelebbi látogatásom során biztos, hogy felkutatom! Meseszép vagy Rebeka, sugárzik belőled a kedvesség! :) Nagyon örülök, hogy rátaláltam a blogodra, csupa inspiráció számomra. ♡
  Ui.: Roo Panes dalai már csak ilyenek 😉

 • Leave a Reply