INSPIRATION OTHER

ÉN IS ELKEZDTEM YOUTUBE CSATORNÁKAT NÉZNI.

2017-03-24
madelynn vlogger youtuber

Mivel egy beauty és fashion pr ügynökségnél foglalatoskodom nap mint nap, ahol gyakran dolgozunk együtt ilyen-olyan formában bloggerekkel, mindig nagyon up-to-datenek kell (kellene) lennem ebben a témában. Ha ici-picit Ti is képben vagytok a mai online világot illetően, akkor biztosan észrevettétek, hogy annak a bloggernek, aki lépést akar tartani a trendekkel, meg akarja őrizni a pozícióját, esetleg növelni szeretné a követői számát, annak bizony újabban youtube csatornát kell indítania, ez azt eredményezte, hogy mostanában robbanászerűen megnőtt a youtuberek száma. A munkám miatt sűrűn nézegetem jópár ilyen videós lány tartalmait – és őszintén, eddig nem sok olyat láttam, amelyre én is rá tudtam volna kattanni. Általában ugyanazok a “kihívások”, témák és sablonok kerülnek elő ezekben a kisfilmekben, amelyek számomra egy idő után nem tudnak újat nyújtani. Egyébként a legtöbb magyar vlogger lány személyes és kedves ismerősöm, barátnőm és elismerem a munkájukat (komolyan, egyre profibban rakják össze ezeket a videókat, és látni, hogy mennyire sok energiát fektetnek egy-egy pár perces film felvételébe, szóval le a kalappal lányok!), így inkább úgy fogalmaznék, hogy én még eddig nem találtam olyan csatornát, amely a szívemhez és ízlésemhez igazán közel állt volna.

A napokban viszont, ahogy a youtube-ot böngésztem egy jó kis makeup tutorial után kutatva, véletlenül rábukkantam Madelynn csatornájára, és hirtelen megértettem, miért is olyan izgalmas ilyen vlogokat nézni. Madelynn Los Angelesben él, és nagyon vidám, játékos, különleges vizualitású videókat készít, amelyek rögtön annyira megtetszettek, hogy Nektek is meg kell belőlük mutatnom párat.

A kedvencem a bemutatkozó videója, amelyet alább nézhettek meg (This Is Madelynn) – az Amelie, Wes Anderson és Sofia Coppola világának fúziójából született kisfilm a legtündéribb ilyen videó, amit eddig láttam. De érdemes megnézni azt is, hogyan készít el egy 60-as évek hatású sminket, vagy milyen darabokkal párosítja a mom jeans-szabású farmerét. Mindezt persze a legjobb zenékkel, a legcoolabb képekkel és kis vizuális elemekkel, irkafirkákkal kiegészítve.

Szóval azt hiszem, hogy ezennel én is lelkes követője lettem egy youtube csatornának, és úgy érzem, innen már nem lesz megállás – Ti ismertek hasonló, különleges kis vloggereket? Várom az ajánlásaitokat! Ti mely csatornákat követitek? :)

 
You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply