BEAUTY

SPONSORED VIDEO | BEAUTY AJÁNLÓ

2016-09-05
signal6

signal6

 

Biztosan láttátok már ezt a fogkrémet mosolyogni a drogériák polcain, vagy egy-egy divatmagazinban. Amikor először megpillantottam, rögtön tudtam, hogy ki kell próbálnom, mivel korábban már használtam a testvérét, a Signal White Now-t, és az meglepően fehérré változtatta a fogaimat (de kit áltatok, már csak a csillogó türkiz-pink csomagolása miatt is megvettem volna ezt az új csodát!).

Sajnos nekem sem tökéletes a fogsorom, pedig szinte az egész gyerek- és tinédzserkorom azzal telt el, hogy havonta jártam fogszabályzásra kínozni magam – amelynek már most, pár év elteltével sem látszik az eredménye. Igaz, annyira nem is bánom (éljenek a szépséghibák!), viszont igyekszem őket – már amennyire lehet – legalább fehéren tartani. A klinikai fogfehérítéstől és a különböző fehérítő praktikáktól kicsit ódzkodom, folyton azt hallom, hogy többet ártanak mint használnak (aztán persze ki tudja, egyszer majd jó alaposan utána kéne nézni), ezért a hétköznapokban próbálok inkább olyan egyszerű megoldásokkal élni, mint a fehérítős fogkrémek használata. Mivel rengeteg márkát kipróbáltam már, elárulhatom, hogy eddig tényleg ez a kedvencem! :)

A Signal White Now Glossy Chic betartja amit ígér: azonnal fehérebb és ragyogóbb fogakat varázsol, és elképesztően finom íze van (valamint a pipere asztalkán is csodásan mutat 😉 ).

A fotók után megtaláljátok a fogkrém szuper-girly kis videóját is!

És Nektek mi a tapasztalatotok? Van köztetek olyan, aki már kifehérítette a fogait? Kinek melyik fehérítős fogkrém vált be?

 

*Ezt a posztot a Signal szponzorálta, de mint minden más bejegyzésemben, most is kizárólag a saját véleményemet és gondolataimat olvashatjátok.

 

signal7

signal2

signal5

signal4

signal3

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply