MY PHOTOS OUTFIT

PLAYING WITH THE COOLEST GLASSES | PART 2.

2016-07-16
02

56

 

A múltkor már meséltem Nektek, hogy pár hete megkeresett az Opti Markt optika, hogy néhány poszt erejéig működjünk együtt. Az ajánlatra (szemüveggel élőként) rögtön igent mondtam, hiszen olyan ritkán látunk szemüvegekkel foglalkozó posztokat vagy cikkeket, jóllehet az emberek nagy hányada viseli őket mindennap. A budapesti üzletükben válogattam egy-két keretet, amelyeket különböző stílusokhoz csatolva mutatok be Nektek a sorozatomban. Az előző bejegyzésben már láthattatok 3 ilyen kis kombinációt, most pedig újabb 3 csodás optikai és napszemüveget szeretnék Veletek megosztani!

Az Opti Markt weboldalát itt, a facebook oldalát pedig itt találjátok, érdemes őket meglátogatni, ha épp szemüveget kerestek!

“BEACH BABE”

Erről a Dolce&Gabbana napszemüvegről egy glamúros strandolás jut eszembe – gyönyörű minden kis részlete, a kerekded formája és az arany híd, igazi klasszikus szépség. A look hozzávalói: nedves hatású beach hair, nyakba akasztós, retró hatású fekete fürdőruha, oversized fehér ing, arany karika fülbevaló és méretes, etnós karkötő. (részletek – fürdőruha – Skinny, ing – secondhand, fülbevaló – vintage, karkötő – olasz piac)

 

60

59

IMG_0316

IMG_0331

 

‘MISS VINTAGE’

Ez a Tommy Hilfiger keret szintén az egyik kedvencem: a vintage hatású vonalai mellett a modern anyaghasználata miatt az egyik legcoolabb kiegészítő, amit valaha viseltem. Itt inkább a nosztalgikus hatására játszottam rá – a madárkás, masnis ruha a gardróbom egyik legkedvesebb darabja (secondhand), a hajamat pedig azt hiszem többet kéne így hordanom! :)

02

01

IMG_0263

IMG_0252

IMG_0267

‘CARRIBEAN QUEEN’

Ez a mintás Dolce&Gabbana keret az egyik legújabb kollekciójukból való, megtalálható rajta egész Olaszország! Ehhez a nem mindennapi szemüveghez különleges kiegészítőket választottam: egy sárga, bohém felsőt (Zara), egzotikus hangulatú turbánt (a szekrényben találtam), és mindehhez egy díszes, látványos fülbevalót (olasz szuvenír volt az egyik utazásomról).

33

34

IMG_0346

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kolárovics Olívia 2016-07-16 at 12:06

    Annyira tetszik a megújult weboldalad, MINDEN! 😀 Nagyon tetszik, hogy ennyiféle stílust tudsz felölteni és ráadásul úgy, hogy jól is áll! Nagyon szép lány vagy és tök jók a képek is mindig! Csak így tovább, hajrá! 😀 <3

  • Leave a Reply