MY PHOTOS OUTFIT

PLAYING WITH THE COOLEST GLASSES | PART 1.

2016-07-09
23

23

 

Pár héttel ezelőtt megkeresett az Opti Markt optika, hogy működjünk együtt pár poszt erejéig – én pedig nagyon örültem a felkérésnek, hiszen már korábban is meséltem róla Nektek, hogy mennyire nehéz helyzetben vagyok mindig, amikor szemüveg vásárlásra kerül a sor. Valahogy sosem találom meg a megfelelőt, és amilyet épp szeretnék, olyat biztosan nem lehet az országban kapni, a látásvizsgálatot (ahol folyton rosszul mérik be a szemem), pedig már meg sem említeném.

A budapesti Árkádban lévő üzletükbe látogattam el, ahol jó pár órát elöltöttem (jó hír a vidéki olvasóimnak – az Opti Markt üzletei Debrecenben, Győrben, és más városokban is megtalálhatóak, ráadásul hatalmas választékkal: kattints ide az üzletlistáért). Kipróbáltam a szemvizsgálatukat (ami by the way ingyenes, és semmire sem kötelez), ahol egy szuperkedves (de tényleg!) orvos fogadott, akivel kiderítettük, hogy igazából teljesen rossz dioptriát viselek. Gondolom Ti is ismeritek azt a zavarodott érzést, amikor lencséket pakolnak a szemünk elé, és sürgetően kérdezgetik, hogy vajon melyikkel látunk jobban… Képtelenség eldönteni, én legalábbis valahogy végül mindig olyan szemüveget kapok kézhez, amitől szédülök és legalább egy hétbe telik, mire hozzászokom. Most viszont sokkal nyugodtabban telt az egész vizsgálat, az eredmény pedig számomra meglepő örömhír volt: egy dioptriával gyengébb lencsét kell hordanom! :)

Amikor a szemüvegeket nézegettem az üzletben, még olyan helyes kis pantos kereteket is találtam, amilyenekre már évek óta áhítozom, de eddig csak külföldön (és vagyonokért) láttam hasonlóakat. Tényleg gyönyörű a választékuk, a kínálatukban sokkal trendibb és újabb keretek szerepelnek, mint más, ismertebb optikákban – prémiumabb és alacsonyabb árkategóriájú termékek egyaránt.

Amit pedig most hoztam Nektek: egy mini-sorozat a legszebb optikai keretekkel és napszemüvegekkel, amelyeket az üzletükben válogattam, hogy bemutassam őket. Mindegyik kerethez egy-egy stílust társítottam, amelyek szerint (néha kicsit túlozva) kiegészítőket válogattam, és elkészítettem ezeket a portrékat. Szuper fun volt! :) Most három ilyen kis párosítást láthattok, de hamarosan jön a folytatás!

Az Opti Markt üzlet honlapját itt, a facebook oldalát pedig itt találod.

 

“FRENCH CHIC”

A kedvenc kis Pantos keretem, itt épp a Dolce&Gabbana-tól, franciásan, egyszerűen, straight-out-of-bed hajjal és csíkos felsővel

24

IMG_0271

IMG_0284kicsi

IMG_0270kicsi

“THE COOL ONE”

Egy hihetetlenül vagány keret a Diortól, aminek a viselése közben az ember rögtön New York utcáin érzi magát… (zárójeles megjegyzés: és ugye milyen cool az az ezüst fülbevaló is? from h&m)

13

14

IMG_0296kicsi

IMG_0293

 

“THE DIVA”

Ez az ikonikus, barokkos Prada napszemüveg a legdívásabb kiegészítő, amit csak viseltem ever, amire itt rá is játszottam még egy kicsit, de egyszerűbb kiegészítőkkel kombinálva abszolút hordható!

47

44

IMG_0332kicsi

IMG_0337kicsi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply