MY PHOTOS MY WORK STREET STYLE

PORTRAIT | A HÉTKÖZNAPIT KÜLÖNLEGESSÉ

2016-06-15
IMG_7600newnew

IMG_7597newnew

 

Virágot nemrég mutattam be Nektek, de nem bírtam megállni, hogy ne osszak meg róla pár új fotót (vagyis: még biztosan rengetegszer fogjátok látni a blogomon, mert mindig teljesen lehengerel a stílusa!).

Az egyik napsütéses hétvégén sétáltunk egy óriásit a városban, és közben kattogtattam néhány felvételt. Ami számomra a leginkább tetszett, és szerintem Nektek is inspirációt jelenthet, az a könnyed mód, ahogyan izgalmassá tett egy basic, klasszikus darabot is.

Egy egyszerű, oversized fehér inget viselt, színes felsővel – mégis, a türkizzöld, régi fülbevalójával (amit már évek óta csodálok) annyira különlegessé tette ezt a hétköznapi összeállítást is! Nem is beszélve a szemeit díszítő kis kövekről, amelyek más ruhadarabok mellett valószínűleg túl feltűnősködőnek tűnnének, a fehér inggel kombinálva azonban a smink is épp annyira extravagáns, amennyire kell.

Évekkel ezelőtt állandóan hatalmas fülbevalókat hordtam, azonban mostanában nagyon ritkán viselem őket (Feltehetően a szemüvegem miatt. Ha rajtam van a szemüvegem is, úgy érzem, hogy túl sok minden történik egyszerre az arcom körül, így aztán inkább egyáltalán nem is, vagy csak ritkán viselek ékszert.) Virágot látva viszont újra kedvet kaptam a figyelemfelkeltő, karakteres fülbevalókhoz és nyakláncokhoz!

És Ti mivel teszitek egyedibbé a basic darabokat?

 

IMG_7600newnew

IMG_7595newnew

IMG_7611newnew

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply