BEAUTY OUTFIT

BEAUTY AJÁNLÓ | MIVEL ÁPOLOM A TINCSEIM?

2016-05-29

blogra1

 

Arra gondoltam, hogy ha találok egy-egy olyan terméket, ami nekem NAGYON beválik, azt megosztom Veletek is, hátha segíthetek valakinek. Szóval most jöjjön egy kis hajápolás! :)

Most épp a Dove AHS legújabb, Regenerate Nourishment termékcsaládját használom, amelyet az extrán károsodott tincsekre fejlesztettek ki. Én szerencsés vagyok, mert a hajam egészen egészséges, sűrű és erős, ami szerintem annak is köszönhető (a szuper gének mellett, köszi anyu-apu!), hogy igyekszem nagyon vigyázni rá. Még sosem festettem, és más roncsoló szerkezetek és eljárások közelébe se mentem. Néha kicsit kivasalom, de ezt is csak akkor, ha már teljesen kezelhetetlen-lázadó állapotban van. A szálak vége azonban folyton száraz és sprőd, kevésbé fényes, így én mindig erre a problémára kutatok csodaszereket.

Pár hete kezdtem el ezeket a termékeket használni – az fontos, hogy a sampont, a balzsamot és a hajápoló szérumolajat is, egyszerre – és egészen úgy tűnik, hogy találtam egy megodást a száraz és fénytelen hajra. Ami még szupercool, hogy puhák, selymesek és könnyedek lesznek a tincsek, és sok olyan termékkel ellentétben, amiket eddig használtam, tovább friss marad. Egy kis időbe telt, mire rájöttem, hogyan és mikor lehet a leghatékonyabban felvinni a szérumolajat, szóval itt egy tipp: hajszárítás után, illetve akár napközben is érdemes használni. Ha kezd szárazzá válni a hajszálak vége, akkor egy keveset eloszlatok a tincsek végén, és újra fényesebbek és teltebbek lesznek a szálak.

Ha kíváncsiak vagytok before-after fotókra, és egy kis bizonyítékra, akkor érdemes megnéznetek ebben a régebbi bejegyzésemben a frizurámat… Na igen, szóval most már látjátok milyen változásról beszélek! 😀

*És mielőtt még azt hinnétek, ez a poszt nem volt szponzorálva! :)

***

I thought that maybe I should share with you some products that I use and that I find satisfying to help you if you are uncertain about some beauty problems. So now, let’s see my hair care routine! :)

At the moment I use the newest product family of Dove AHS, the Regenerate Nourishment shampoo, conditioner and serum-in-oil. These were created for extremely damaged hair, and while mine is rather healthy and strong (thanks to the good genes mom and dad) and I try to take good care of it (eg.: I have never bleached it or colored it) my hair is often really dry and dim. So I was looking for some magic-trick for this problem, and it seems like I have finally found a solution. I started to use this product family a few weeks ago and they really help my hair to be more soft, lighter and shiny.

If you would like to see some before-after photos, take a look at my hair in this previous post… Now you can see the difference! :)

*No, this post was not sponsored! :)

 

blogra2

01

02

03

blogra3

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply