MY PHOTOS MY WORK

INSTAGRAM AJÁNLÓ | AVAGY MIVEL IS FOGLALKOZOM TULAJDONKÉPPEN?

2016-05-24
blogra2

blgora2

 

Szeretnétek tudni, mivel foglalkozom napközben? (Merthogy olyan úri huncutságra, mint blogbejegyzések írására általában éjszaka szakít időt az ember dolgos lánya. Napközben úgy élünk, mint a többi halandó!) Többek között instagram fotókat gyártok, amelyek közül most párat szeretnék Veletek is megosztani. Még régebben említettem, hogy egy-egy márka magyar instagram profilja miatt engem lehet okolni, de azóta újabb cégekkel is dolgozunk, így gondoltam frissítem az információt. :)

A dm-mel már volt egy közös kampányunk karácsonykor (ahol mint illusztrátor tevékenykedtem), most tavasszal pedig újra megkeresték a PR ügynökséget, ahol dolgozom, hogy vezessük mi az instagram oldalukat. Szóval azóta a kamera mögött én állok, és nem titkolom, mennyire élvezem ezt a feladatot! Itt most a kedvenceimet láthatjátok, de ha mindennap szeretnétek látni a fotóimat, akkor kövessétek a @dm_magyarorszag-ot  instagramon!

Ha pedig van egy márkád vagy kis vállalkozásod, és szükséged lenne igényes, informatív, de nem utolsósorban vizuálisan is szemeket kápráztató social media tartalomra, akkor keress bátran! :)

***

Would you like to know what my “real” job is? (yes, blogging is just my night shift! :) ) Part of my work is to take photos to instagram, and now I’d like to share some of them with you. Last December the Pr agency I work at and dm-drogeriemarkt had a special Christmas collaboration, and after that they asked us to take control over their instagram feed as well. Since then I’m the girl behind the camera – and it’s no secret how much I enjoy it. Here I just share my favourite pictures, but if you would like to see my photos daily in your feed follow @dm-magyarorszag!

 

blogra

IMG_4419new

blogra2

blogra1

blogra4

blogra5

blogra1

blgora3

 

KAPTAN – EVERYTHING

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply gallo renata 2016-05-27 at 15:15

    Ezek nagyon szépek Rebeka!

    • Reply larinne 2016-05-27 at 16:51

      köszönöm szépen! <3

    Leave a Reply