OUTFIT

THAT LONG DRESS

2016-05-08
neeew

new2

 

Amikor egy hosszú, földig árő ruhát viselek, mindig sokkal könnyedebb és mesebelibb a lét (valljuk be, egy ilyen ruha felöltésekor mindannyian királylányok vagyunk), talán ez is lehet az egyik oka, amiért annyira oda vagyok értük már évek óta! Azt viszont sosem tudom eldönteni, hogy milyen kiegészítőkkel kombináljam őket: inkább a hippis-70-es évek vagy egy preraffaelita-hősnő hatása érvényesüljön jobban az összeállításban. Végül valahogy mindig jó alaposan öszekeverednek a stílusok – ezen a délutáni sétán a ruha bohém jellegét csak még jobban kiemelte az etnós nyaklánc, a nimfás hangulatról pedig a kis, levelekkel díszített hajpánt gondoskodott. A vintage, gyöngyökkel és flitterekkel applikált felsőm pedig egy kis Valentino-s effekttel is megdobta az egészet, így már egy teljesen eklektikus egyveleget alkotva… Ti szoktatok hosszú, földet söprő ruhákat hordani?

***

When I wear a long dress I always feel life so much lighter and fairy-tale-like (let’s admit it, these dresses makes us all feel princesses), perhaps this is the reason why I like them so much. It’s always so hard to decide what kind of accessories to pair with it – should I stick to the 70’s-hippie mood or maybe try a pre-raphaelite heroine’s look? At last the full outfit is always a special mix of styles. This afternoon I chose a bohemian necklace and a “nymph” hairband with small leaves on it and a vintage piece with flitter and pearl applications to reach a Valentino-like, total eclectic effect… Do you like to wear long, floor-sweeping dresses?

 

new4

new1aaaa

new3

OUTFIT DETAILS: dress – Pull&Bear (previous collection), necklace – Springfield, hairband – it was a gift, flittered piece – vintage, bag – Stradivarius

 

SUMMER FICTION – GENEVIEVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply