OUTFIT

BRIGHT YELLOW IN THE PALMHOUSE

2016-04-30
rajnairebeka-nappali2cover

rajnairebeka-nappali21000

 

Ez a ragyogó sárga culotte nadrág a legnagyobb kedvencem most. Az utóbbi időben számomra valami megmagyarázhatatlan vidámságot sugároz a sárga szín, pedig régen nem szerettem, harsánynak és nehezen kombinálhatónak éreztem. Aztán egyre gyakrabban kezdtem el látni olyan nőkön, akik amellett, hogy szuperstílusosak, mindig jókedvűnek tűnnek – talán ez lehet az oka, hogy mostanában minden egyes sárga ruhadarabot ellenállhatatlanul vonzónak találok! :) Most pedig, hogy egyre több nap- és mustársárga darab sorakozik a polcomon, biztosan állíthatom, ez a szín az egyik legfrappánsabban variálható árnyalat, a legkülönfélébb, legkomorabb összeállításokat is egészen új dimenzióba repíti.

A culotte nadrágok pedig a legújabb és legjobb barátaim, derékban karcsúsítanak, épp ott takarnak, ahol kell, és eszméletlenül kényelmesek! Ami pedig még nagyon tetszik bennük, hogy rengeteg stílusban lehet őket hordani. Ezt a masnis szépséget, amelyben a sárga szín iránti rajongásom és a culotte fazon tökéletes fúziója kelt életre, a Zarában vettem, és egy csipkés fehér blúzt, illetve kis vintage retikült viseltem hozzá. A plusz csillogást (mert ugyebár minden összeállításba kell csillogás) az arany balerina cipőm és a levél formájú hajcsatom adta.

A fotókat a füvészkertben lőttük, amikor az egyik hétvégén végre egy kicsit melegebb és naposabb volt az idő. Budapesti lány létemre most először jártam ezen a csodálatos helyen, pedig már évek óta szerettem volna szétnézni a kertben, főképp cseresznyefa virágzás idején, mert már annyi dicsérő szót hallottam róla. Engem most főképp a pálmaház bűvölt el (valószínűleg ez annak a ténynek is köszönhető, hogy pár nappal pont megelőztük azoknak a bizonyos cseresznyefáknak a kivirágzását), ha eddig még nem tettétek meg, Ti se halogassátok sokáig a látogatást, gyönyörű! :)

* * *

These bright yellow culotte pants are my brand new favourites nowadays. Although some time ago the yellow colour was not my thing – I felt it too loud and hard to style it with other pieces. Recently I noticed that all the women who are crazy-pretty and seem to be content and happy with their lives are wearing this bold shade, perhaps this is one of the reasons why I started to feel irresistible desire to own something yellow. Now, that I have more than one sun-coloured piece in my wardrobe, I can announce that it is one of the most variable colours and gives a smart twist to the most boring outfits as well.

The culotte pants are my newest friends, they seem to give the perfect body shape for almost everyone and are super-comfy! I purchased this beauty from Zara, and it combines my love for the yellow colour and the gorgeous culotte shape wonderfully. The photos were taken at the most beautiful botanic gardens in Budapest.

 

IMG_4873new2small

IMG_4812new

rajnairebeka-nappali

IMG_4763new

IMG_4836new

IMG_4799new

IMG_4792

IMG_4768new

IMG_4889new

IMG_4899neew

rajnairebeka_nappali3

IMG_4883

IMG_5023NEW

 

OUTFIT DETAILS:

táska – vintage, cipő – H&M, nadrág – Zara, Blúz – régi Stradivarius, hajcsat – C&A

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anami 2016-04-30 at 10:23

    Csodalatos, mind az outfit, mind a kornyezet! Olyan finom elegencia es konnyedseg sugarzik beloled :)

    • Reply larinne 2016-05-04 at 10:05

      nagyon szépen köszönöm :) olyan kedves vagy <3

    Leave a Reply