ILLUSTRATION MY WORK

MÁRVÁNYMINTA | DRK x BUDAPEST ART WEEK

2016-04-24
blog1

blog0

 

Szeretném Nektek megmutatni az egyik legújabb munkámat – egy grafikát, amely a Dorko limitált kiadású cipősdobozaira került. Ebben az évben indult el először a Budapest ArtWeek, amelyet a Dorko is támogatott. A hazai cipőmárkával már többször dolgoztam együtt (mint social media fotós), úgyhogy nagy örömmel vetettem bele magam egy újabb feladatba, hogy kitaláljam és elkészítsem a különleges kampányban részt vevő dobozok mintáját.

Mivel a téma a művészet volt, számomra egyértelműnek tűnt, hogy egy kézi technikát fogok használni a tervezéskor, ami pedig még fontos volt, hogy a vizualitásnak tükröznie kellett a Dorko cool-pop világát. Márványfestékekkel kísérleteztem, ami mint kiderült, rendkívül szórakoztató művelet (mindenképpen próbáljátok ki Ti is! :) annak is biztosított sikerélmény, aki nem tartja magát kreatívnak, vagy jó kézügyességűnek). Csodásabbnál csodásabb minták születtek, meglehetősen nehéz is volt kiválasztani a mintákat, amelyeket végülis a dobozon láthattok. Ó, és a fotókat is én készítettem! Hogy tetszik?

 

* * *

Here is my latest work – a pattern design for a limited edition shoebox. This year Dorko (a Hungarian brand focusing on cool footwear) collaborated with Budapest ArtWeek, and this special edition box was created for this event. Since the theme was art, it was pretty obvious to make the graphic design manually, but it also had to be on brand. That is why I started to play with marbling, which is a great way to create wonderful and unique patterns. I could hardly choose the one to be printed on the boxes! The photos were taken by me as well. How do you like it?

 

blog1

blog2

blog3

14

 

POOLSIDE – HARVEST MOON

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Niki 2016-04-28 at 11:06

    Szuper! Gratulálok! :)

  • Leave a Reply