MY PHOTOS

The Wild FLower Bar | WORKSHOP

2015-12-22
IMG_1845

 

Nemrég már beszámoltam róla, hogy milyen mesés virágbolt nyílt a Vitkovics Mihály utcában – a jó hír pedig, hogy az eredetileg pop up boltocskának induló kis üzlet még januárban is szeretettel vár Titeket!
Ha még nem néztetek be a Wild Flower Bar csodálatos csokrai közé, akkor feltétlen tegyétek meg, amíg van rá lehetőség – az üzlet hangulata békés, felüdítő és teljesen magával ragadó!
A múlt hétvégén a Wild Flower lányok – Mimi és Kata – meginvitáltak az első workshopjukra, ahol koszorúkat és karácsonyfa díszeket készíthettünk. Két nagyon jó barátnőmmel (az Up To Style bloggereivel, Anettal és Priszcivel) lépésről lépésre haladtunk a díszek megalkotásával. A kis karácsonyfa díszek is helyesek lettek, de a legnagyobb élmény egyértelműen a koszorú elkészítése volt – a boltban található bármelyik gyönyörű növényt felhasználhattuk hozzá! (A kész koszorúmat a bejegyzés végén láthatjátok.)
A finomságok és a kellemes zene mellett arra is szuper lehetőség volt, hogy barátkozzunk, mert egy egész csapat szuperédes és alkotni vágyó lány gyűlt össze. Mimi és Kata mindenben segítettek, és nagyon vidám, jókedvű légkörben dolgoztunk. 
Közérdekű információk :)
 
– Ha esetleg még karácsonyi ajándékot kerestek valamelyik barátnőtöknek vagy mondjuk az anyukátoknak (vagy csak magatokat szeretnétek meglepni), akkor fantasztikus ötlet lehet egy ajándékutalvány, amely a Wild Flower Bar workshopjaira váltható be – a következő például december 29-én lesz.
– Ha az ajándékok becsomagolása csak teherként nehezedik a vállaidra, akkor is érdemes ellátogatni a lányokhoz, mert a makulátlan ízlésű hölgyek csomagolást is vállalnak.
– Ha pedig még szükséged van valamire a lakásod kicsinosítására a még ünnepibb atmoszféra kedvéért, akkor térj be hozzájuk koszorúkért, díszekért, vagy egy-egy téli hangulatú csokorért!

 

… és most rengeteg fotó a workshopról! 

 

A fotókat én készítettem. / Photos taken by me.

 

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.
Passenger – Young As The Morning, Old As The Sea
 Meseszép dalszöveg!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply