INSPIRATION OTHER

#Follow @Them! / 5.

2015-10-29
dovehungary
1. @dovehungary – A Dove magyar oldalát már régóta követem, mert különleges, finom esztétikát képvisel az itthoni márkák között. Ezért is olyan izgalmas a számomra, hogy pár hete már én készítem a fotókat a Dove profiljára. Szóval ha szeretnétek látni a képeimet (és nem utolsósorban figyelemmel kísérni a brand legújabb-újdonságait), akkor kövessetek! :)

 

 
Hogy kiket érdemes követni instagramon? Most újra megmutatom néhány kedvencemet, akik napról napra inspiráló és szebbnél szebb fotókat osztanak meg, hogy legyen mit nézegetnünk egy hosszú munkanap kávészünetében :) És Ti kiket ajánlanátok?

 

2. @wishwishwish – Carrie egy Londonban élő, csini bloggerina, a fánkok és a retro divat szerelmese, szóval igazi édesség a profilja! Ahogy a blogja is, amit itt találtok.

 

3. @garypeppergirl – Nicole Warne szintén blogger hölgy, tökéletesre retusált fotókkal és teljesen valószerűtlen élettel – de mindezt olyan elegánsan, kifinomultan, és gyönyörűségesen teszi, hogy öröm nézni.

 

4. @whatforbreakfast – Marta Greber oldalán pazar reggeliket, mesés színeket, szép városokat és néha az édes kisbabáját láthatjuk.

 

5. @annakovecses – Emlékeztek még Kövecses Anna munkáira, amiket bemutattam már itt Nektek? A profilján is előkerül egy-egy naiv alkotása, azonban nekem leginkább a Korfun töltött mindennapjairól, és a családjáról készített fotói tetszenek a legjobban.

 

 
Ha szeretted a bejegyzést, kattints át a blog facebook oldalára is!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply