INSPIRATION OTHER

#Follow @Them! / 4.

2015-09-11
bethkirby
1. @local_milk – Beth Kirby egyszer már szerepelt itt a blogon, de ebben a rovatban újra meg kell említeni. Instagramon ő az egyik legkedvencebb kedvencem, leginkább főzőcskézik – a konyhában való forgolódásairól pedig csodálatos fotókat készít (ahogyan az utazásairól is). Nem utolsósorban pedig érdemes elolvasni a képekhez szánt kedves szavait, történeteit is, mert nagyon inspirálóak!

 

Annyira élvezem összeállítani ezeket instagram-ajánlásokat! Úgyhogy itt is a következő adag, ezúttal is 5 profil, amelyet már régóta követek. És Ti kit ajánlanátok az én figyelmembe?

 

2. @eaemileeanne – a blogger hölgy csupa-csupa pasztell-púder és rózsaszín képet készít, és nagyon szereti a 60-as éveket. Édes nézegetnivaló!

 

3. @evehajnal – A sokat emlegetett barátnőm, Hajnal Vica kiváló vizuális érzékkel rendelkezik, ráadásul szeret világutazni, lessétek meg a profilját! :)

 

4. @toasttravels – A (szintén sokat emlegetett) Toast nevezetű márka lookbook fotói mindig lenyűgözőek, szóval egyértelmű, hogy érdemes őket is követni. Elbűvölő helyek, érdekes felületek és persze a márka hírei kapnak helyet a feed sorai között.

 

5. @pinewoodweddings – Azt hiszem nem túlzás azt állítani, hogy a Pinewood Weddings az egyik legjobb magyar esküvői fotós csapat – az oldalukon werkfotókat és az épp aktuális munkáikat találjátok.

 

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply